Bespovratna IPARD sredstva uz podršku ProCredit banke

Svi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji uskoro će moći da konkurišu za dobijanje bespovratnih finansijskih sredstava iz IPARD fondova Evropske unije i što je naročito važno da na ovaj način realizuju investicije na svom gazdinstvu uz siguran povraćaj od 50% do čak 80% uloženih sredstava.

 

ProCredit banka Vam u svemu tome nudi svoju pomoć i podršku.

 

Budući da će proizvođači zainteresovani za IPARD donacije, prilikom konkurisanja, morati unapred da obezbede pun iznos sredstava neophodnih za realizaciju planirane investicije, kao i da ova sredstva sa svog računa prikažu u biznis planu, ProCredit banka je pripemila POSEBAN IPARD PAKET PODRŠKE namenjen svim poljoprivrednicima koji u narednom periodu nameravaju da konkurišu za bespovratna sredstva iz ovih EU fondova.

 

Naš IPARD paket podrške nudi Vam nekoliko zanimljivih mogućnosti, a sve u zavisnosti od toga da li sredstva neophodna za realizaciju planirane investicije nameravate da obezbedite sami ili će Vam u tome biti neophodna naša podrška. I u jednom i u drugom slučaju, ProCredit banka je tu da Vas posavetuje i omogući Vam da pod najpovoljnijim uslovima konkurišete za donacije iz IPARD fondova.

 

Ukoliko raspolažete sopstvenim sredstvima potrebnim za realizaciju planirane investicije – pozivamo vas da otvorite Štedni račun u našoj banci, kao i da na njemu čuvate sredstva do početka realizacije svoje investicije.

Na taj način, sebi obezbeđuje:

  • Mesečni pripis kamate na deponovana sredstva (NKS 0.8% godišnje)
  • Besplatno internet i mobilno bankarstvo
  • Mogućnost fleksibilnog korišćenja sredstava na računu
  • Besplatno SMS obaveštavanje o promenama stanja na računu
  • Besplatno izdavanje POTVRDE o stanju  - na VAŠ ZAHTEV za 1 dan na kućnu adresu.

Ukoliko sredstva neophodna za realizaciju investicije planirate da obezbedite u celosti ili delom iz kredita – ProCredit banka je pripremila izuzetno povoljne pozajmice, koje karakterišu:

  • Atraktivne kamatne stope
  • Fleksibilna sredstva obezbeđenja
  • Mogućnost mesečnih, tromesečnih ili polugodišnjih rata
  • Stručna podrška u svakom momentu.

 

Uz jedan od dva spomenuta modela možete u svakom momentu dostaviti neophodan dokaz o visini novca kojim raspolažete. To ovaj paket čini najbržim, najlakšim i najjednostavnijim načinom dokumentovanja sopstvenih sredstava. 

U saradnji sa eminentnim konsultanskim kućama želimo da svaki Vaš projekat zajednički učinimo prihvatljivim i da uz ekonomsku opravdanost i ispunjenje ciljeva donacija poboljšamo Vaše poslovanje.

 

Za više informacija pošaljite nam svoj upit, a naši savetnici za poljoprivredu će Vas u najkraćem roku kontaktirati!