Nova energetski efikasna ekspozitura u Nišu

“Zeleni” koncept našeg poslovanja - energija na pametan način

Posvećenost u radu sa klijentima, razvoj kulture štednje i ekološki opravdan odnos prema sredini u kojoj živimo tri su ključna principa kojima  se  ProCredit banka  u  Srbiji,  kao i cela ProCredit grupa rukovode od svog osnivanja.

Želja nam je da ProCredit banka bude prepoznata kao lider u odgovornom bavljenju bankarstvom, ali i više od toga – da kroz finansiranje unapređenja energetske efikasnosti i ulaganja u obnovljive izvore energije, kao i sopstvene „zelene“ investicije, primenjujemo i razvijamo nov poslovni koncept u kom važno mesto zauzima upravo zaštita životne sredine.
 

Šta našu novu ekspozituru u Nišu čini “zelenom” i energetski efikasnom?

Zahvaljujući savremenim, ekološkim i energetski efikasnim rešenjima koja smo primenili, našoj novoj ekspozituri u Nišu, u odnosu na prosečan objekat iste veličine u Srbiji, potrebno je:

  • 30 puta manje energije za zagrevanje svih prostorija
  • devet puta manje energije za hlađenje, i
  • čak 10 puta manje struje za kompletno osvetljenje objekta.

Potrudili smo se da ilustrujemo najbitnije elemente koji našu ekspozituru čine energetski efikasnom:


 

I to nije sve.
Zahvaljujući svim primenjenim rešenjima i sistemima, nova ekspozitura naše banke u Nišu doprinosi smanjenju godišnje emisije štetnog ugljen-dioksida u Srbiji za preko 184 tone.

 

Eksperti u finansiranju energetski efikasnih rešenja

Svesni smo činjenice da investicije u bolju energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije često podrazumevaju značajna ulaganja, ProCredit banka već godinama pruža stručnu i finansijsku podršku svim privrednicima, građanima i poljoprivrednicima koji planiraju da na ovaj način unaprede svoju proizvodnju ili poboljšaju komfor života.
 

U  našoj aktuelnoj ponudi se nalazi veliki broj kreditnih linija koje su namenjene upravo takvim inveѕticijama. Uz adekvatnu preporuku i ѕtručnu podršku naših zaposlenih, bićete u mogućnoѕti da odaberete adekvatnu inveѕticiju – krojenu po vašoj meri. 
 

Pored  doprinosa očuvanju životne sredine, takve inveѕticije pospešuju efikasnoѕt i u kratkom roku oѕtvaruju velike uštede,što je nesumnjivo dodatni podstrek da energiju koja nas okružuje uvek koristimo na pametan način.
 

U ponudi izdvajamo: