Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas da će od 2. oktobra naše ekspoziture:
 
 

- Trg Nikole Pašića 32b, Niš

- Modene 1, Novi Sad

- Kalenićeva 2, Beograd
 

raditi dvokratno i to:

od ponedeljka do petka
od 10-13h i 14-18h
.
 

Subota je neradan dan.
 

Vaša ProCredit banka

Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Beograd, 04. jun 2013. - Ministarstvo finansija i ekonomije izabralo je ProCredit banku za jednu od banaka uz čije investicione kredite za nabavku proizvodne opreme i mašina će svi zainteresovani preduzetnici i preduzeća u Srbiji moći da dobiju bespovratna sredstva države u vrednosti od čak 25 odsto od planirane investicije.

Sve ekspoziture ProCredit banke već su počele sa prijemom zahteve zainteresovanih privrednika za ovu vrstu kredita, kojima je moguće finansirati svaku nabavku proizvodne opreme i mašina čija je vrednost najmanje milion dinara.

Najveća pogodnost ove finansijske linije je u tome što će velikom broju domaćih privrednika pružiti  mogućnost da svoju proizvodnju modernizuju i unaprede pod trenutno najpovoljnijim uslovima na tržištu. Naime, preduzetnike i preduzeća koja se odluče da na ovaj način finansiraju nabavku mašina i opreme u vrednosti od, na primer, 100.000 evra, ta investicija će, zahvaljujući bespovratnom podsticaju države i povoljnom kreditu ProCredit banke, koštati čak 8.000 evra manje nego da su tu opremu i mašine platili odjednom u gotovini ili na neki drugi način.

- ProCredit banka je već godinama prepoznata kao banka koja se u svom poslovanju trudi da klijentima uvek dodatno izađe u susret i omogući kreditne linije koje će za njih biti najpovoljnije. Dugogodišnje iskustvo i stručnost koju imamo u radu sa domaćim privrednicima je, verujem, bio razlog zbog kog su nas predstavnici Ministarstva finansija i ekonomije i ovoga puta prepoznali kao banku partnera, odnosno instituciju koja će sredstva iz ovog programa rasporediti i iskoristiti na najbolji i najodgovorniji način - istakao je Vladimir Čaprić, direktor Sektora za privredu ProCredit banke, prilikom današnjeg potpisivanja ugovora sa predstavnicima Ministarstva finansija i ekonomije.

Mogućnost da dobiju bespovratna sredstva iz ovog programa imaju svi preduzetnici i preduzeća u Srbiji koja se bave proizvodnom delatnošću i vode dvojno knjigovodstvo, dok su sama sredstva namenjena kupovini nove ili polovne opreme i mašina, kao i delova i specijalizovanih alata za te iste mašine.