Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Press centar - Saopštenja za javnost

Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Sreda, 05.04.2017.

 Ministarstvo privrede Republike Srbije izabralo je ProCredit banku za svog partnera u ovogodišnjem Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme, u okviru kog će država podržati domaće privrednike bespovratnim pozajmicama u iznosu od 567 miliona dinara.

 
25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

Petak, 10.02.2017.

Evropski investicioni fond (EIF) i ProCredit grupa potpisali su novi ugovor o saradnji koji će malim i srednjim preduzećima u zemljama zapadnog Balkana omogućiti daleko jednostavniji i povoljniji pristup izvorima finansiranja. 

Prvi ekološki ISO standard za jednu banku u Srbiji

Prvi ekološki ISO standard za jednu banku u Srbiji

Utorak, 07.02.2017.

ProCredit banka kao jedna od vodećih banaka u finansiranju energetski efikasnih i ekoloških rešenja u Srbiji, prva je finansijska institucija koja je u našoj zemlji uskladila svoje poslovanje sa jednim od najzahtevnijih svetskih standarda kada je reč o očuvanju životne sredine  - ISO 14001:2015. 

Novi stambeni kredit ProCredit banke

Novi stambeni kredit ProCredit banke

Ponedeljak, 23.01.2017.

U želji da svim građanima omogući dodatno povoljnije uslove za kupovinu stana ili kuće, ProCredit banka je pripremila novu ponudu stambenih kredita sa izuzetno niskom kamatnom stopom od svega 2,79 odsto, nepromenjivom mesečnom ratom u prve tri godine i bez troškova životnog osiguranja, kao i troškova održavanja kreditne partije.

ProCredit Holding "izašao" na Frankfurtsku berzu

ProCredit Holding "izašao" na Frankfurtsku berzu

Petak, 06.01.2017.
Od 22. decembra 2016. godine, ProCredit Holding AG & Co. KGaA (ProCredit Holding), holding kompanija međunarodne ProCredit grupe banaka, nalazi se na listingu regulisanog tržišta (tzv. "Prime Standard") Frankfurtske berze (Frankfurter Wertpapierbörse) u Nemačkoj. Time je obeležena još jedna prekretnica u uspešnom razvoju ProCredit-a od njenog osnivanja kao bankarske grupe 2003. godine.
Poslovni optimizam u Srbiji ohrabruje

Poslovni optimizam u Srbiji ohrabruje

Utorak, 13.12.2016.
Beograd, 13. decembar 2016. godine – Poslovni i investicioni optimizam sa kojim mala i srednja preduzeća u Srbiji, a naročito privrednici koji sarađuju sa Nemačkom, dočekuju novu 2017. godinu je na veoma dobrom i ohrabrujućem nivou, pokazali su rezultati istraživanja - ProOptimist indeks, koji ProCredit banka realizuje u saradnji sa istraživačkom agencijom GFK.

 

Povećana tri rejtinga ProCredit banke AD

Četvrtak, 08.12.2016.
Beograd, 08. decembar 2016. – Ove godine povećana tri rejtinga ProCredit banke AD Beograd strane rejting agencije Fič Rejtings (Fitch Ratings). 
 
 
Kako razviti posao uz uštedu energije

Kako razviti posao uz uštedu energije

Sreda, 16.11.2016.
U želji da što većem broju domaćih privrednika ukaže na važnost investiranja u energetski efikasna rešenja, ProCredit banka organizovala je u beogradskom hotelu „Hyatt“ seminar pod nazivom „Štedite energiju, smanjite troškove, razvijajte posao“.
 
Ideja ovog seminara, koji je ProCredit banka organizovala u saradnji sa GGF fondom (Green for Growth Fund), kao i svojim poslovnim partnerima iz CEEFOR-a, preduzeća Viessmann, kompanije Blagojević i kompanije Saint-Gobain Weber, bila je da se domaćim privrednicima kroz konkretne primere pokaže šta su i koliki su benefiti investiranja u energetski efikasna rešenja, kao i koliko se takve investicije u Srbiji isplate. 
Automobili na struju ProCredit banke

Automobili na struju ProCredit banke

Utorak, 18.10.2016.

Potvrđujući svoju maksimalnu posvećenost očuvanju i zaštiti sredine u kojoj živimo, ali i investicijama u energetski efikasna rešenja, ProCredit banka je obogatila svoj vozni park sa sedam novih automobila koji rade isključivo na struju.

 

Održana druga po redu ProAkcija na Adi Ciganliji

Održana druga po redu ProAkcija na Adi Ciganliji

Ponedeljak, 11.07.2016.

Još jednu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji ProCredit banka je obeležila organizovanjem manifestacije „ProAkcija“, koja je na beogradskoj Adi Ciganliji okupila više od 3 hiljade posetilaca. Pored zanimljivih radionica posvećenih edukaciji, ekologiji i digitalnom bankarstvu, ovaj jedinstveni porodični događaj ponudio je zanimljiv sadržaj i za najmlađe posetioce, koje je svojim nastupom obradovao dečiji hor Čarolija, dok su ljubitelji tradicionalnog zvuka trube uživali u spektakularnom koncertu Dejan Petrović Big Benda uz najpoznatije domaće i strane hitove od Partibrejkersa do Elvis Prislija. Posetiocima su predstavljeni i prvi električni automobili u Srbiji koje ProCredit banka koristi za potrebe svog transporta, a za sam kraj organizovan je i muzički vatromet.<< < 1 2 3 4 > >>