Internet
Bankarstvo

Ulogujte se

Press centar - Saopštenja za javnost

Klijenti ProCredit banke prvi dobijaju  subvencionisane agro kredite u 2017. godini

Klijenti ProCredit banke prvi dobijaju subvencionisane agro kredite u 2017. godini

Sreda, 28.06.2017.

Zahtevi za dobijanje subvencionisanih agro kredita, koje je ProCredit banka u ime svojih klijenata uputila Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, pripremaju se za isplatu i to će biti prvi poljoprivredni krediti sa subvencijama koje će domaći proizvođači dobiti u 2017. godini.

Novih 30 miliona EUR za preduzeća u Srbiji

Novih 30 miliona EUR za preduzeća u Srbiji

Sreda, 07.06.2017.

Evropska investiciona banka (EIB) i ProCredit banka potpisali su danas u Frankfurtu ugovor o novoj kreditnoj liniji, vrednoj 30 miliona evra, koja će biti namenjena daljoj finansijskoj podršci malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Fleks štednja ProCredit banke – budite sami svoj bankar!

Fleks štednja ProCredit banke – budite sami svoj bankar!

Petak, 02.06.2017.

Nastavljajući sa daljom modernizacijom svog poslovanja i prateći potrebe korisnika finansijskih usluga za većom autonomijom i jednostavnošću u njihovom korišćenju, ProCredit banka je osmislila nov i na našem tržištu JEDINSTVEN MODEL ŠTEDNJE pod nazivom „FleX štednja“, koja svim štedišama omogućava samostalnost u upravljanju njihovim sredstvima, stalnu dostupnost novca i atraktivnu kamatnu stopu.

Najbolja banka u agrobiznisu

Najbolja banka u agrobiznisu

Ponedeljak, 22.05.2017.
Stručni žiri Novosadskog sajma dodelio je ProCredit banci na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede priznanje za najbolju domaću banku u agrobiznisu, čime je samo još jednom potvrđena liderska pozicija koju ProCredit banka već godinama ima u finansiranju i podršci domaće poljoprivrede.
 
Trofej i priznanje „Najbolja banka u agrobiznisu“ pripali su ProCredit banci zbog njenog dugogodišnjeg zalaganja i partnerstva sa izuzetno velikim brojem domaćih poljoprivrednika, kao i činjenice da je danas gotovo svaki drugi kredit koji koriste poljoprivredni proizvođači u Srbiji zapravo kredit koji je odobrila i isplatila ProCredit banka.
Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Bespovratne pozajmice države preko ProCredit banke

Sreda, 05.04.2017.

 Ministarstvo privrede Republike Srbije izabralo je ProCredit banku za svog partnera u ovogodišnjem Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme, u okviru kog će država podržati domaće privrednike bespovratnim pozajmicama u iznosu od 567 miliona dinara.

 
25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

25 miliona evra za preduzeća u Srbiji

Petak, 10.02.2017.

Evropski investicioni fond (EIF) i ProCredit grupa potpisali su novi ugovor o saradnji koji će malim i srednjim preduzećima u zemljama zapadnog Balkana omogućiti daleko jednostavniji i povoljniji pristup izvorima finansiranja. 

Prvi ekološki ISO standard za jednu banku u Srbiji

Prvi ekološki ISO standard za jednu banku u Srbiji

Utorak, 07.02.2017.

ProCredit banka kao jedna od vodećih banaka u finansiranju energetski efikasnih i ekoloških rešenja u Srbiji, prva je finansijska institucija koja je u našoj zemlji uskladila svoje poslovanje sa jednim od najzahtevnijih svetskih standarda kada je reč o očuvanju životne sredine  - ISO 14001:2015. 

Novi stambeni kredit ProCredit banke

Novi stambeni kredit ProCredit banke

Ponedeljak, 23.01.2017.

U želji da svim građanima omogući dodatno povoljnije uslove za kupovinu stana ili kuće, ProCredit banka je pripremila novu ponudu stambenih kredita sa izuzetno niskom kamatnom stopom od svega 2,79 odsto, nepromenjivom mesečnom ratom u prve tri godine i bez troškova životnog osiguranja, kao i troškova održavanja kreditne partije.

ProCredit Holding "izašao" na Frankfurtsku berzu

ProCredit Holding "izašao" na Frankfurtsku berzu

Petak, 06.01.2017.
Od 22. decembra 2016. godine, ProCredit Holding AG & Co. KGaA (ProCredit Holding), holding kompanija međunarodne ProCredit grupe banaka, nalazi se na listingu regulisanog tržišta (tzv. "Prime Standard") Frankfurtske berze (Frankfurter Wertpapierbörse) u Nemačkoj. Time je obeležena još jedna prekretnica u uspešnom razvoju ProCredit-a od njenog osnivanja kao bankarske grupe 2003. godine.
Poslovni optimizam u Srbiji ohrabruje

Poslovni optimizam u Srbiji ohrabruje

Utorak, 13.12.2016.
Beograd, 13. decembar 2016. godine – Poslovni i investicioni optimizam sa kojim mala i srednja preduzeća u Srbiji, a naročito privrednici koji sarađuju sa Nemačkom, dočekuju novu 2017. godinu je na veoma dobrom i ohrabrujućem nivou, pokazali su rezultati istraživanja - ProOptimist indeks, koji ProCredit banka realizuje u saradnji sa istraživačkom agencijom GFK.<< < 1 2 3 4 > >>